Despre noi

Societatea Comercială “RECONS” SA ARAD cu sediul în Arad B-dul Iuliu Maniu FN a fost înfiinţată în anul 1996 prin reorganizarea Regiei Autonome de Locuințe și Localuri de sub autoritatea Consiliului Local Municipal Arad în baza Hotărârii nr. 114/27.11.1995 a CLM Arad.

Societatea are ca obiect principal de activitate Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

S.C. RECONS S.A. a evoluat pe parcursul timpului, diversificându-și obiectul de activitate și aria de acoperire a nevoilor consumatorilor prin serviciile pe care le oferă persoanelor fizice și juridice din Municipiul și județul Arad.

S.C. RECONS S.A. este certificată privind sistemul de managemnt al calității din anul 2013, de către United Registrar of Systems Certification (URS Certificări România). S.C. RECONS S.A. a stabilit un sistem integrat de managemnt al calității, mediului, securității și sănătății ocupaționale în conformitate cu cerințele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 ȘI SR OHSAS 18001:2008.

În anul 2014 prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 146/30 mai, S.C. RECONS S.A. i-a fost delegată gestiunea prin atribuire directă a concesiunii serviciului comunitar de utilitate publică pentru administrarea, amenajarea, întreținerea și exploatarea zonelor de agrement – Ștrandul Neptun și Patinoarul Municipal Arad.

Tot în anul 2014 prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 278/30 septembrie, S.C. RECONS S.A. a devenit operatorul serviciului comunitar de utilitatea publică pentru administrarea, întreținerea și exploatarea zonelor de parcare cu plată din Municipiul Arad, a parcărilor de reședință și a activității de ridicare a vehiculelor, prin concesiune.

În prezent, S.C. RECONS S.A. oferă o gamă diversificată de produse și servicii:
  •  Servicii de construcții civile și industriale – de la case particulare, sedii de firme și instituții, proiecte de consolidareși reabilitare în domeniul construcțiilor, izolații termice și hidrofuge. Societatea dispune de personal calificat și de utilaje și echipamente necesare pentru a executa în condiții optime de calitate lucrările de construcții. 
  •  Servicii de instalații sanitare, termice și apa canal, S.C. RECONS S.A. dispune de un Dispecerat de intervenție atât pentru abonați cât și pentru alți clienți, la care se poate apela pentru rezolvarea problemelor privind instalațiile sanitare și termice precum si cele de apa canal 
  •  Servicii de tâmplărie din lemn – se execută la comandă o gamă diversificată de produse: uși, ferestre, rolete, obloane, mobilier de birou, mobilier de bucătărie, recondiționări de mobilier vechi, împrejmuiri din lemn, porți din lemn. 
  •  Servicii de confecții metalice – se realizează o gamă diversificată de produse: porți, garduri, uși, balustrade, rigole precum și alte diverse produse metalice la comanda clientului. 
  •  Servicii de închiriere spații comerciale proprii în Municipiul Arad. 
  •  Servicii pentru recreere și petrecerea timpului liber – Ștrandul Neptun și Patinoarul Arad. 
  •  Servicii de administrare a parcărilor cu plată și a parcărilor rezidențiale din Municipiul Arad. 
  •  Servicii de ridicări vehicule. 
Principalul scop al societății este de a deveni leader local al calității în realizarea lucrărilor de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de întreținere și reparații instalații termice și sanitare de producție tâmplărie lemn, PVC și Al, respectiv de confecții metalice.